Vapaita työpaikkoja Plantagenilla

Kaikki maat / kaupungit

TYÖSKENTELE PLANTAGENILLA

RAVITSE SIELUASI: Kasvit tekevät hyvää!
Plantagenin tavoitteena on parantaa mahdollisimman monen ihmisen elämää kasvien avulla. Yrityksellä on yli 130 eri tyyppistä liikettä ja kasvava määrä pienempiä kauppoja Norjan, Ruotsin ja Suomen tärkeimmissä asutuskeskuksissa. Plantagen on puutarha-alan johtava brändi Pohjoismaissa sekä alan selkeä markkinajohtaja, jonka vuotuinen liikevaihto on ollut yli 3,5 miljardia Norjan kruunua vuodesta 2013 lähtien. Plantagen tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen valikoiman kasveja ja tuoteratkaisuja. Kaiken takana on sen yli tuhat työntekijää, jotka rakastavat kasveja, sekä erinomainen toimitusketju. 30.6.2016 päättyneellä vuoden ajanjaksolla asiakastapahtumia oli yhteensä noin 12,9 miljoonaa.

LAITAMME ASIAKKAAMME ENSIMÄISEKSI
Plantagenilla haluamme asiakkaalle erinomaisia ostokokemuksia joka päivä. Plantagenin työntekijänä olet meidän kasvot ulospäin, ja sitoutumisesi ja positiivinen asenne ovat tärkeitä meille, jotta asiakkaamme tuntee itsensä tervetulleiksi. Jos sinulla on oikea mieliala, ja rakastat asiakasyhteyksiä, niin tulet tosiaan viihtymään Plantaagenilla!

RAKKAUDESTA KASVEIHIN
Yli tuhat työlleen omistautunutta, asiantuntevaa työntekijäämme rakastavat kasveja ja kasvien tuoteratkaisuja. Haluamme innostaa yhä useampia ottamaan kasvit osaksi elämäänsä. Rakastatko sinä kasveja? Liity joukkoomme ja jaa innostuksemme!

KASVA KANSSAMME!
Plantagenin työntekijänä sinulla on avainasema menestyksessämme ja tulevaisuuden kasvussamme. Olemme sitoutuneet laajentamaan toimintaamme myös jatkossa. Tarjoamme siksi myös työntekijöille kiinnostavia ja haastavia mahdollisuuksia kasvaa uusiin työrooleihin ja laajentaa ammatillista osaamistaan.

ETSITKÖ UUSIA MAHDOLLISUUKIA?
Meillä on yli 130 eri tyyppistä liikettä ja kasvava määrä pienempiä kauppoja Norjan, Ruotsin ja Suomen tärkeimmissä asutuskeskuksissa. Töitä voi olla tarjolla tietyssä liikkeessä tai sinua kiinnostavalla osastolla.